PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de SALOU NET SL, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. SALOU NET SL assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través del nostre web.

Per ajudar-te a entendre millor com funciona la nostra web i quina informació podem extreure de la mateixa, en SALOU NET SL ens hem actualitzat d'acord el reglament Europeu de Protecció de Dades i en compliment del mateix, us informem que:

Qui és responsable de les teves dades?

SALOU NET SL

B43493741

C/ Les Sinies, 7, 43840

Salou, Tarragona, Espanya

salounet@salounet.com

977 38 32 33

Amb quina finalitat tractem les teves dades? ¿Per quant de temps les tractem?

Les teves dades seran tractades amb la finalitat de tramitar la consulta que vehicules a través d'aquest formulari web, volem oferir-te el millor servei. Si les dades que ens has facilitat són el teu CV, seran tractades per a la possible vinculació del teu perfil amb les ofertes que en aquest moment hi hagi en SALOU NET o alguna de les empreses del Grup.

Les dades que dones seran conservades durant el període de tramitació de la incidència, queixa o informació sol·licitada i / o fins a la finalització del procés de selecció corresponent (en aquest últim cas, aquells Currículums que ens interessin per a altres processos, no seran eliminats fins al cap d'1 any).

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Després d'acceptar la nostra política de privacitat i avís legal, estàs acceptant i donant-nos el consentiment per a l'ús de les teves dades personals.

Les dades requerides són tant voluntàries com obligatòries (marcats amb *), tot això per garantir una resposta adequada a les teves necessitats.

A qui comunicarem les teves dades?

SALOU NET no cedirà les vostres dades a tercers, excepte exigència legal al respecte (entitats o administracions públiques que ho requereixin, companyies asseguradores, entitats bancàries)

Quins drets tens?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació si en SALOU NET estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per al exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. SALOU NET deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com puc exercir els meus drets?

Omple el correspondiente formulari de sol·licitud que trobaràs en http://www.agpd.es/portalwebAGPD/CanalDelCiudadano/derechos/principales_derchos/indexides-idphp.php

Adjunta una còpia del teu DNI o un altre document que acrediti que realment ets qui dius ser i envia-ho a SALOU NET (Protecció de Dades).
Pots fer-ho per dues vies diferents:
• Enviant un correu electrònic a l'adreça salounet@salounet.com
• Per correu postal a l'adreça: C / Les Sinies 7, Salou (43450) –Tarragona
En el primer cas et tornarem un correu electrònic que et permetrà acreditar la data i contingut de la sol·licitud, en el segon cas et remetrem una carta a l'adreça que facis figurar en el remitent.

On puc dirigirme si no estic d'acord?

Pots presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no tinguis la satisfacció en l'exercici dels teus drets.
Si vols presentar una reclamació davant l'Agència perquè aquesta tuteli els teus drets davant del responsable, la Seu electrònica de l'Agència t'ofereix diverses opcions per sol·licitar-la.

SALOU NET no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

SALOU NET pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats.

MÉS INFORMACIÓ

SALOU NET S.L.

  • Instagram-salou-net
  • Facebook-salou-net

977 38 32 33

C/ de les Sínies, 7, 43840, Salou, Tarragona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now