TERMES I CONDICIONS

Canvis i devolucions

Com a client professional de Salou Net disposes d'un termini de 6 dies naturals, des del dia en que has rebut el producte, per sol·licitar el canvi o la devolució de la teva compra realitzada. Passat aquest termini no es podran atendre els reclams.

Aquesta gestió serà gratuïta en cas de tractar-se de lliuraments en què es va rebre un producte diferent al sol·licitat, es va lliurar una quantitat diferent a la sol·licitada, el producte va arribar trencat o deteriorat o no es va lliurar en el termini acordat. En la resta dels casos, les despeses aniran a càrrec del client.

El dret a devolució en productes personalitzats o productes sota comanda només és aplicable quan es tracti d'algun desperfecte en el producte o en el lliurament.

En cap cas s'acceptaran devolucions o canvis de productes que no es trobin en el seu embalatge original o hagin estat usats.

Com realitzar el canvi o devolució?

Els tràmits es realitzaran per email salounet@salounet.com o what´s app 651 751 176. Hauràs d'indicar el número d'albarà / factura, indicar el motiu de reclamació, les línies i unitats de la comanda afectades i explicar el que havia passat. A més, necessitariem fotografia i vídeo adjunts. Un cop realitzat el procediment, el nostre equip es posarà en contacte amb tu a la major brevetat per a coordinar els passos a seguir.

MÉS INFORMACIÓ

SALOU NET S.L.

  • Instagram-salou-net
  • Facebook-salou-net

977 38 32 33

C/ de les Sínies, 7, 43840, Salou, Tarragona

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now